browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bospop

Posted by on 12 juli 2010

[slideshow]

Wie had gedacht dat het een dikke 35 graden zou zijn tijdens Bospop 2010! Voor het eerst op een nieuwe plek en dan zo heet! Er was geen schaduw en dus zocht iedereen verkoeling door petjes en t-shirts nat te maken. En veel water te drinken natuurlijk. Ik ben alleen op zaterdag gegaan, Rob en de mannen vertrokken vrijdag al en zijn zondag teruggekomen om de WK-finale  in de stad te kunnen zien.

Hoogtepunt vond ik toch opnieuw De Dijk, dat is altijd een feestje. Maar afsluiter op zaterdag John Fogerty (van Creedence Clearwater Revival) was ook enorm energiek! Grote tegenvaller vond ik de Cranberries. Ze raffelden een set af, geen interactie onderling of met het publiek. Erg jammer. Bejaarde rockers Crosby, Stills & Nash waren ook erg bijzonder om te zien! Het is dan misschien wel oude meuk, maar ze spelen erg goed. In de tent was het én te heet én het geluid erg hard, dus daar zijn we niet lang geweest. Al met al een gezellig festival met relaxte sfeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.