browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Milan 1 jaar!

Posted by on 25 juli 2010

[slideshow]

Precies een jaar geleden was ik in Londen, met mijn zusje. In de metro naar Picadilly Circus kreeg ik een smsje van Rob dat Milan was geboren! Ontzettend leuk nieuws en ik kon bijna niet wachten tot ik thuis was! En vandaag vierden we de eerste verjaardag van ons neefje. Morgen is hij echt jarig, maar vandaag had hij zijn eerste verjaardagsfeestje! Hij is nog een beetje te jong om het allemaal te beseffen maar hij genoot wel van de taart. Voor deze speciale gelegenheid mocht hij nu wel met zijn handjes eten 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.