browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sloep varen

Posted by on 1 augustus 2010

[slideshow]

Ondanks de niet zo gunstige weersvoorspellingen, zijn we zaterdag toch richting Utrecht gereden voor een vaartocht. We stapten op bij Slangevegt in Breukelen. Bas en Irene hadden de sloep vanuit Utrecht al naar hier gevaren. Mijn ouders, de ouders van Bas en ik stapten hier op. Irene en Bas hadden al heerlijke hapjes voorbereid en lekkere drankjes meegenomen. Met de sloep voeren we door een sluisje dat met de hand bediend moet worden. De boot uit en zelf aan de hendels draaien om de sluisdeuren te sluiten.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YCUw2SICHC0]

Het niet zo geweldige weer had als voordeel dat het niet zo heel druk was op het water. We voeren door mooie kreken richting de Loosdrechtse plassen. Helaas moesten we daar een pittig buitje incasseren, maar we vonden beschutting achter de bomen van een klein eilandje.  Op het water was het redelijk druk en werden er ook zeilwedstrijden gehouden.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sSq1WcEfeos]

Wat is Nederland toch mooi! Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

One Response to Sloep varen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.