browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Meisjesdroom

Posted by on 6 augustus 2010

[slideshow]

Mijn motorrijbewijs haalde ik toen ik 20 was. Niet lang daarna kocht ik mijn eerste motor, een rode Suzuki GL550 uit 1978! Beretrots was ik natuurlijk. Een oud beestje dat af en toe niet meer wilde starten. Met de kickstarter was het dan hard werken om hem toch aan de praat te krijgen.
Ik beloofde mezelf dat als ik later groot was, ik een échte motor zou kopen.

Een Ducati. Type Monster. 900 cc. Zwart natuurlijk.

En mijn meisjesdroom is een paar maanden geleden uitgekomen! We zijn nu de trotse eigenaren van een Duc! Start meteen 😉 en rijdt heerlijk. We hebben een paar kleine dingen verfraaid, zoals de tank opnieuw gespoten in matzwart en wat sierstukken vervangen door die van carbonlook.

Daarom heb ik hem vandaag eens mooi op de foto gezet. Midden in het centrum van Eindhoven, met twee historische gebouwen op de achtergrond. Overdreven? Misschien. Maar ik ben er gewoon trots op!

Komende winter zijn de minder interessante maar noodzakelijke dingen aan de beurt. Zoals vervangen van banden en eventueel ketting, diverse vloeistoffen en nog wat saai onderhoudsmatig spul. Maar dat hebben we gelukkig  graag voor een meisjesdroom (en jongensdroom 😉 ) over!

3 Responses to Meisjesdroom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.