browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Spa

Posted by on 29 augustus 2010

Ik ben er klaar voor. Onweer, regen, wind, hagel, sneeuw. Koude winteravonden, kom maar op! Ik vermaak me wel in mijn eigen Dynasty badkamer.

Ultra luxe met inloopdouche, dubbele wastafel, natuurlijk een groot bad met bubbels én jets en sinds vandaag ook mét  tv! Wat ben ik trots op mijn lief: hij heeft alles zelf bedacht, gesloopt, gebouwd en mooi afgewerkt!

Die tv is misschien een beetje over de top. Mega decadent eigenlijk. Maar dit is toch echt zo goed aan mij besteed 😉 De tv heeft een ingebouwde DVD speler, dus ook op saaie tv avonden ga ik lekker badderen, bubbelen en genieten! In onze eigen thuis-spa!

P.S. Bezichtiging of gebruik ná afspraak mogelijk 😉

3 Responses to Spa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.