browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Verjaardagen

Posted by on 4 december 2010

De goede Sint is morgen jarig, maar vandaag is Rob jarig en mijn ouders waren in oktober allebei jarig. En om al die verjaardagen te vieren, zijn we met z’n zessen eerst gaan bowlen en daarna lekker gaan eten.

Bowlen – hoe fout ook – is stiekum best heel leuk… Het duurt een paar ronden voordat je de schwung hebt, maar dan is het ook echt een uitdaging om mooie ballen te gooien! De Mega Bowling in Eindhoven heeft zelfs 33 banen! Bas was de echte kingpin, hij won twee keer. De eerste ronde was papa tweede en Rob derde geworden. En de tweede ronde deed ik het helemaal niet slecht, ik werd tweede!

Na twee uurtjes  vertrokken we naar het centrum om bij Ons te gaan eten. Eén van mijn favo’s in de stad. Lekker, gevarieerde kaart en prima prijs-kwaliteit verhouding!

Het sneeuwde inmiddels flink, wij waren zo thuis. Maar Irene en Bas moesten via Oirschot nog naar Utrecht! Een hele tour, hopelijk zijn de snelwegen redelijk vrij gemaakt…

Gelukkig geen vuurwerk op een ijsje, hè Rob…. 😉

Onehundredandeightieieieieieieiehhhh. Oh nee… STRIKE!

Winter in Eindhoven, het uitzicht vanaf restaurant Ons.

Erg gezellige en lekkere avond gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.