browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

fouteschoenen.nl

Posted by on 9 december 2010

Wat is de overeenkomst tussen deze schoenen?
Juist, ze zijn allemaal roze.
En verder?
… bovenstaand schoeisel vind ik echt spuuglelijk!

Sorry aan de mensen die ze (in andere kleuren) prachtig vinden en ze dragen omdat ‘ze zo lekker zitten’. Dat zal best, maar mij zul je er echt niet in/op zien lopen.

Kijk, ik vind Crocs voor kindertjes best grappig. En als je Survivorman heet en presentator bent van een survival programma op Discovery Channel, draag je lekker Teva’s.  Heb je moeilijke voeten, dan schijnen de Birckenstock zich echt aan jouw bulten en vreemde voetvorm aan te passen. Prachtig.

Maar Uggs?…
Ok, je zult er best heel warme voeten in krijgen. En dat ze net als sloffen zitten. Geloof ik ook. Maar waarom draag je die dan buitenshuis? Uggs zien er bij de meeste mensen uit als ijsbeervoeten. Lomp en groot. En ijsberen zijn monsterlijk! Het is duidelijk… ik vind Uggs monsterlijk lelijk.

Sorry I, I, M, F en R

Wat ik draag? Fleece sloffen voor in huis en met dit weer ga ik niet zonder mijn bergschoenen de deur uit. Ook niet charmant, ik geef het toe. Maar in mijn Lowa’s (zoiets) zien mijn voeten er tenminste nog soort van subtiel uit 😉

Waarom deze post?
Gisterenavond ontstond in een krappe 5 minuten in mijn twitter timeline een levendige discussie over foute schoenen. Lees een stukje mee, onderaan beginnen 😉

One Response to fouteschoenen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.