browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Foto Expo Museon

Posted by on 12 december 2010

[slideshow]

Als je net als ik van natuurfotografie houdt, dan is het de moeite waard om voor 6 maart naar het Museon in Den Haag te gaan. Daar is op dit moment de tentoonstelling Wildlife Photography of the Year gaande. Topfoto´s van landschappen, dieren, insecten, vogels enz. De wedstrijd wordt georganiseerd door de BBC Wildlife Magazine en het Natural History Museum in Londen. Er hangen zo’n 50 foto’s, allemaal geprojecteerd via een soort TV, dus het licht schijnt er prachtig doorheen. Deze foto’s heb ik gemaakt met mijn mobiel, dus in het echt zijn ze nog veel mooier!

2 Responses to Foto Expo Museon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.