browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zeehond

Posted by on 19 december 2010

Toen Nederland zich druk maakte over een verkeersinfarct wegens de sneeuw, zat ik samen met Wendy heerlijk een dag op Vlieland. We gingen zeehond Dushi vrijlaten en waren donderdagavond al vertrokken naar Harlingen. Ruim op tijd op de boot en anderhalf uur later stonden we op Vlieland met sneeuw! Dat geeft bijzondere plaatjes!

Voor mij was het de tweede keer dat ik een zeehond mocht vrijlaten, maar het blijft bijzonder! De vrijlating zelf is vrij snel voorbij, dus we zijn de rest van de dag heerlijk buiten geweest. We hebben zelfs een rondje eiland gefietst (over de sneeuw!).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.