browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Serious Request

Posted by on 21 december 2010

De stad bruist! Het glazen huis staat dit jaar in Eindhoven en het lijkt wel of iedereen in de stad goede zin heeft. Op het 18 Septemberplein staan kraampjes met allerlei acties voor het goede doel. En op de Markt natuurlijk het glazen huis met de drie DJ’s!

[slideshow]

Aangezien ik midden in de stad werk, is het verleidelijk om elke middagpauze even te gaan kijken. Ik heb Suzan gesponsord voor de Glazen Huis Loop en ik heb voor Rob een t-shirt gekocht. En natuurlijk gaan we vrijdagavond naar de finale-avond. Leuk om van dichtbij mee te maken!

Met onze onlangs gekochte compact HD videocamera heb ik vandaag wat opnames gemaakt en verwerkt in een kort clipje. Ik wilde ook de meegeleverde montage software proberen. Dat lukte best aardig maar de laptop is er eigenlijk te traag voor (hint) 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GxVU0bNmXh0]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.