browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Trots!

Posted by on 17 februari 2011


Beretrots ben ik op mijn mama! Zaterdag 5 maart a.s. opent haar tentoonstelling in het Oirschotse museum Kruysenhuis. Samen met haar hartsvriendin (en mijn ’tante’) Lidy Budde houdt ze een overzichtstentoonstelling van haar schilderijen.

Schilderles
Ze begon met teken- en schilderlessen bij de Vrije Academie (soort volksuniversiteit) maar sinds jaar en dag schildert ze samen met haar vriendinnen in haar eigen atelier. Dat is boven in huis op de oude kamers van mij en mijn zus 🙂 Zo gaan die dingen!

Schilderijen
Mijn moeder schildert abstract, heel kleurrijk en met veel structuur in haar acrylverf. Daardoor blijft het interessant om naar te kijken. Lidy maakt tekeningen met pastelkrijt en collage’s van pastelkrijt en stoffen. Zij weet mooie sferen op te roepen met haar werk.  Leuk dus voor de bezoekers vanwege die twee totaal verschillende technieken.

Opening
Zaterdag 5 maart om 15.00 uur opent de tentoonstelling met een speech van mijn zussie en met een optreden van 2CV Gypsyjazz. Uiteraard ontbreken een hapje en drankje ook niet 🙂 Ze hoopt op veel aanwezigen bij de opening, dus bij deze: voel je welkom!
De tentoonstelling is daarna nog de hele maand maart te bezoeken. Het museum is alleen het weekend open. Het museum zit midden in het dorp, dus daarna een lekker ijsje eten bij de Dames of chillen op één van de vele terrasjes.

Website
Ik was al trots op mijn mama want haar website www.elskaptein.nl onderhoudt ze zelf! Reacties modereren vindt ze trouwens erg leuk *hint hint
Net zoals de grafiek bezoekersaantallen bekijken trouwens 🙂

5 Responses to Trots!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.