browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gaiapark

Posted by on 21 februari 2011


Martha is vandaag 65 jaar geworden. Zaterdag hebben we dat gevierd en zijn we met Bas, Monique en Milan en Jolie naar het Gaiapark in Kerkrade geweest. Een verrassende dierentuin! Redelijk ruim van opzet, de dieren zitten niet in kooien. En vanwege het heuvelachtige landschap in het diepe zuiden, is de ligging ook mooi.

Windraak
We hebben een paar uurtjes lekker gewandeld en koffie gedronken en daarna zijn we naar Martha thuis geweest. Tegen half zeven hebben we Opa (93) opgehaald en zijn we naar het dorpje Windraak gereden. Daar hebben we heerlijk gegeten in een restaurant waar je je ogen uitkijkt. Er hangt en staat werkelijk vanalles in dat restaurantje. Emaille, typemachines, maria en jezusbeelden, strijkijzers, vergieten enz.  Een lekkere en gezellige avond en Martha heeft genoten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.