browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mama’s expositie

Posted by on 7 maart 2011

Afgelopen weekend was de opening van de expositie van mijn moeder en haar vriendin Lidy in Oirschot. Het was een zeer geslaagd openingsfeestje. Veel bekenden gezien en heerlijke muziek! Op de site van mijn moeder vind je meer foto’s en filmpjes. Had ik al gezegd dat ik trots ben op mijn moeder en tante Lidy?

De tentoonstelling duurt nog tot en met zondag 27 maart a.s.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T9dMOxKr-sA]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.