browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Videoclipje

Posted by on 12 maart 2011

Ter promotie van onze ontwerpwedstrijd bedachten we dat het übercool zou zijn om een lipdub te maken. Dat is een videoclipje dat in 1 take is opgenomen en waarin de deelnemers een bekend liedje playbacken dat erna weer overheen wordt gemonteerd. Zie hier een voorbeeldje of hier.

Onze lipdub zou zich dan als een heuse viral via het grote interwebgebeuren verspreiden met als resultaat honderden extra inzendingen 🙂

Opnamen
Maar het maken van een échte lipdup kost veel voorbereiding en het komt heel nauw met de opnamen. Dat is ons als klein clubje enthousiastelingen niet gelukt. Toch hebben we vandaag (met veel lol) opnames gemaakt in de geest van een lipdub. Dennis van EDTV heeft ons geholpen en heeft als het goed is vandaag of morgen onze clip gemonteerd 🙂

Dan zijn we nog niet klaar. We hebben nog wat voorbereidingen te treffen voor de jury, het publieksstemmen, de organisatie van de prijsuitreikingsavond enz.

Doe mee!
En je kunt nog meedoen! Wat is volgens jou de ziel van Eindhoven? Zet hem op een postzegel, tot en met 24 maart accepteren we nog ontwerpen! Er zijn er al 171!

Promoot het clipje
Help ons mee het clipje  te verspreiden ter promotie van onze ontwerpwedstrijd! Het wordt nu nog gemonteerd, maar houd het EDTV kanaal in de gaten). En kom vooral ook zelf kijken naar welke ontwerper de winnende postzegel heeft gemaakt! Vrijdag 22 april a.s. in de Bieb in Eindhoven. Maar daar hoor je binnenkort nog meer over.

2 Responses to Videoclipje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.