browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Waterpret!

Posted by on 7 mei 2011

Op deze zonnige dag waren Bas en Monique met de kids in Eindhoven.
Met Bas dronken we eerst nog even koffie in de tuin, daarna zijn we Monique op het station gaan halen. Zij kwam na een hele wereldreis vanuit Drenthe aan in Eindhoven. Na wat shoppen en een klein hapje eten in de stad zijn we terug naar Z-street gegaan.

Het was zo lekker warm weer, de ‘octopus’ van neefje Milan werd direct aangesloten op de tuinslang en getest! De test is goed gelukt! Wat een schik had het mannetje, en wij ook! 🙂 Jolie is een heerlijk meiske dat erg veel lacht en al eigenwijs rechtop wil zitten. Zo’n zomerse dag vraagt om een BBQ en die hebben we dan ook met veel plezier aangestoken ter afsluiting van een heerlijke dag!

 

[simpleviewer gallery_id=”3″]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=W8uPaxcGlnA]

4 Responses to Waterpret!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.