browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bord

Posted by on 12 mei 2011

Mijn zus Irene noemde mij al van kleins af aan Lies in plaats van Lisette. Tot ergenis van mijn ouders, die mij natuurlijk niet voor niets Lisette hebben genoemd. Ik grapte zelf altijd dat ‘Lies’ alleen gebruikt mocht worden door intimi 🙂 , maar van lieverlee begonnen vrienden en collega’s mij ook steeds vaker Lies, Liesje of Lieske te noemen.

Ik ben erg blij met mijn naam Lisette maar Lies klinkt ook leuk en soms bekt dat ook wat lekkerder. Op twitter heet ik @lieskaptein omdat mijn volledige naam helaas niet (meer) beschikbaar was. Veel volgers denken dus dat ik officieel ook Lies heet. Klinkt voor mij soms nog wat vreemd als mensen die ik nog niet goed ken mij dus ineens volop aanspreken met Lies. Voorheen dus het alleenrecht van mijn ‘kleine’ zusje 🙂

Als een klein meisje zo blij was ik toen ik vandaag deze foto van Irene via de mail kreeg! Zij is een midweek op Terschelling en daar is dus een plaatsje dat Lies heet! Een dorp met maar liefst 165 inwoners (!) 🙂

Erg tof en ik denk dat ik deze foto nog wel eens hier en daar ga gebruiken als ava (profielfoto) 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.