browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Trash the Dress

Posted by on 26 juni 2011

Ruim 3 jaar geleden trouwde Monique met Robs broertje, Bas. Het was een erg zonnige en feestelijke dag met – zoals het hoort – een stralende bruid en bruidegom.

Zuinig
Moniques droomjurk heeft zich op de dag zelf kranig verweerd en zag er na een flinke stomerijbeurt weer helemaal top uit. Want je moet toch wel zuinig zijn op zo’n prachtige jurk 🙂

*klik op een foto voor een groter exemplaar

Fotoshoot
Totdat Monique de advertentie van een fotograaf voorbij zag komen: ‘Trash the Dress, wie durft???’
Na enig aarzelen, wat mailtjes en een telefoontje met haar mam later (wordt de jurk echt wel weer schoon?) meldde ze zich aan voor deze bijzondere fotoshoot!

Blubber
In totaal 22 bruiden trokken opnieuw (of voor het eerst, lang leve Marktplaats!) hun trouwjurk aan om daarmee vervolgens in de blubber te duiken. De leden en bezoekers van Golf- en Country club Voerendaal keken op zijn zachts gezegd vreemd op toen ze 22 vrouwen in hun trouwjurk op het terras zagen zitten. Dat zijn ze niet bepaald gewend op een reguliere zondagwedstrijd 🙂

Eendenpoep
Na een paar broodjes was Monique aan de beurt, eerst voor wat individuele foto’s, daarna met meerdere bruiden tegelijk in het water. Schoenen uit en dwars door de waterlelies, algen en eendenpoep heen letterlijk met modder gooien! Het zag er heel uitgelaten maar vooral vreemd uit!

De fotoshoot eindigde met 22 bruiden die tegelijkertijd de vijver inrenden en zich tot slot gelijktijdig achterover in het water lieten vallen. Ben erg benieuwd naar die laatste foto’s, de supporters (waar ik er dus ook 1 van was) mochten niet het terras verlaten :-s dus ik heb alleen van veraf wat foto’s gemaakt. Maar ik vond het erg leuk om mee te maken!

Daar zit een luchtje aan
Toen de dames weer richting terras liepen, rook je ze eerder dan dat je ze zag. Wat een putlucht!!! En ontzettend smerige jurken natuurlijk. De jurken die van taftzijde waren gemaakt en waarin kant was verwerkt, waren het smerigste geworden. In plaats van roomwit waren die jurken muisgrijs geworden 🙂

Algen
Moniques jurk was ronduit vies. In alle plooien zat modder en de charmante bloemetjes waren een soort van zwart verlept geworden 🙂 Ze was dan ook tot op het bot doorweekt inclusief algenslierten tot in haar onderbroek 🙂 Gelukkig hadden ze douches op de golfclub.

Ik denk alleen niet dat het management van de club die ongelofelijke putlucht snel uit de kleedkamers krijgt 🙂

Klik hier om te lezen hoe Monique het heeft ervaren

5 Responses to Trash the Dress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.