browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Motortochtje naar het Zuiden

Posted by on 7 augustus 2011

Vandaag was het echt ideaal motorrijweer.  Niet te warm, wel zonnig en hier en daar een wolkje. Perfect om de eerste lange rit met Robs ‘nieuwe’ 996 te maken! Op naar Landgraaf, neefje en nichtje even knuffelen en dan weer terug. Uiteraard alleen maar via binnendoor weggetjes. Bochtjes rijden is veel leuker dan hard over de snelweg 🙂

Zonder navigatie op de moter en met slechts een printje van Google Maps in de jaszak gingen we op weg. De heenweg ging door België, de terugweg via een klein stukje Duitsland. Op de terugreis in Koningsbosch nog even gestopt voor een ijsje. 207 km en 25 liter brandstof later zaten we nog even in de tuin te genieten van een BBQ.

 

Kaart heenweg


Grotere kaart weergeven

Kaart terugweg


Grotere kaart weergeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.