browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Flux/s – prelude

Posted by on 4 september 2011

Flux/s is een kunstenfestival waar we vorig jaar erg van gecharmeerd waren. Naast bijzondere installaties en kunstwerken, kon je ook de oude Philips fabrieksgebouwen in. Een dubbel feestje dus, want ik houd van die oude ruimten, stoffig, half kapot, mooie doorkijkjes enz. Dit weekend dus maar weer gaan kijken. Deze najaarseditie is een ‘prelude’ ; volgend jaar mei is de ‘echte’ editie. Nu dus in afgeslankte vorm en alleen buiten activiteiten. Dankzij het stralende weer was het heerlijk om daar een uurtje rond te lopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.