browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

DWDD Recordings

Posted by on 13 september 2011

Via een collega en via een twitterbekende kwam ik aan twee kaartjes voor de DWDD recordings in de Melkweg, afgelopen zondag. Een bijzondere serie optredens waarbij Nederlandse artiesten een nummer zingen van een zanger die hen inspireert. Afgelopen jaar waren deze artiesten ook al te zien tijdens de reguliere DWDD uitzendingen.

De Melkweg was aardig volgelopen. En wat was het er warm! Omdat de optredens werden opgenomen, was de bar tijdens de show gesloten. De sfeer zat er goed in en het is bijzonder om op deze manier een TV opname bij te wonen. De optredens van de 2J’s (de 3e was er niet), Marike de Jager en van Ben Kramer vond ik het mooiste/indrukwekkendste. Jan Smit en The Lau vielen enorm tegen helaas.

De opnames worden 8 en 15 oktober uitgezonden bij de Vara. Misschien komen wij nog in beeld bij de uitzending van de 15e 🙂

Hieronder een selectie van wat foto’s die ik met mijn mobiel maakte.

 

httpv://youtu.be/c8GM1NfAVYM

 

httpv://youtu.be/gWvUDo9bnVY

 

httpv://youtu.be/xvOJzH5-zcU

One Response to DWDD Recordings

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.