browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Papa

Posted by on 6 januari 2012

Intens verdrietig dat mijn lieve papa er zomaar ineens niet meer is. Totaal onverwacht is hij in de vroege ochtend van nieuwjaarsdag overleden aan een hartstilstand. Na een uur reanimeren is hij onderweg naar het ziekenhuis overleden. Hij stond nog volop in het leven, was sportief, creatief en had samen met mijn mama en ons nog vele toekomstplannen. Papa had een enorm warm en groot hart voor mensen direct om hem heen en deed daarnaast veel voor de Oirschotse gemeenschap. Velen zullen hem missen.

Vandaag namen we afscheid van de liefst papa, schoonvader, echtgenoot en opa-to-be ter wereld. Hoe cliché ook maar alle kaarten, smsjes, mailtjes en andere blijken van medeleven doen ons als gezin écht goed. Het is fijn te weten dat er zoveel mensen aan ons denken.

Rust zacht lieve papa! We zorgen als gezin goed voor elkaar! Ik  hou van je en ik ga je zó ontzettend missen!

3 Responses to Papa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.