browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Loonse en Drunense duinen

Posted by on 11 maart 2012

De eerste mooie lentedag van dit jaar brachten wij door in de Loonse en Drunense duinen. In Argentinië namen we ons al voor om meer in de Nederlandse natuur door te brengen. Want in Patagonië is het erg mooi, maar we hebben nog veel te weinig van de Nederlandse natuur gezien. En die is ook de moeite waard!

We waren niet de enige 🙂 Maar gelukkig is dit prachtige stuifzandgebied groot genoeg voor alle natuur- en zonzoekers vandaag! We hebben een lange tijd bij een vennetje staan kijken waar vele honden pret maakten. Wat een lol hadden die beesten! Echt leuk om te zien.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.