browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Motortochtje

Posted by on 20 mei 2012

Omdat het in Engeland nog slechter weer werd dan in NL besloten we op het laatste moment om gewoon in NL te gaan motorrijden. We hadden ook nog een wellness bon gekregen die we bij de Veluwse Bron wilde inwisselen dus dat werd een mooie combinatie. Donderdag via een stuk A50 en na Nijmegen via binnendoorweggetjes richting Emst gereden. Bij Hoenderloo een lunchstop gemaakt en een lekkere pannenkoek gegeten. Rond half 4 kwamen we bij de B&B De Houtwal aan. Daar konden we de motoren stallen en te voet naar de sauna gaan. Ideaal!

De sauna is enorm groot en biedt teveel opties om in 1 dag te doen! We hebben ons prima vermaakt en tegen sluitingstijd liepen we in het pikkedonker weer terug naar de B&B. Na een heerlijk ontbijt startten we rond 11 uur de motoren weer. Via alleen maar binnendoorweggetjes (lang leve de Garmin Zumo!) reden we via een mooie route langs de IJssel, Nederrijn en de Waal, gingen we met een pontje mee en kwamen we in prachtige stadjes als Deventer en Doesburg! Tegen 5 uur kwamen we weer thuis en hadden we allebei toch behoorlijke spierpijn van het lang in 1 houding zitten!

En nu…. motoren poetsen. Wat een vliegenkerkhof voor op de kuip 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.