browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Verrassing!

Posted by on 20 mei 2012

Zussie had niets in de gaten! Gelukkig maar, de verrassing was daardoor extra leuk voor ons allemaal! Vorig weekend verzamelden vriendinnen, (schoon)mama’s en (schoon)zussen zich voor een babyshower voor Irene. Lekker relaxt in haar eigen huis en met volop lekkere hapjes en drankjes die al gehaald waren.

Na de overval even bijkomen met wat te drinken. Daarna voor sommigen een kleine rondleiding door het mooie huis en dan beginnen we met de spelletjes om cadeautjes te verdienen. Eerst raden wie wie is op de meegebrachte babyfoto’s, kinderliedjes afmaken en geblinddoekt Olvarit potjes proeven wat het is. Erg leuk voor zowel Irene als wijzelf 🙂

Tot slot kreeg Irene nog een tasje met briefjes waarop we een gok naar de verwachte babynaam opschreven en de verwachte geboortedatum. Leuk voor een poll! Om samen later op de bank te lezen, kreeg ze nog een klein boekje met daarin een persoonlijk verhaaltje van iedereen over hoe wij Irene en Bas als ouders zien.

Een geslaagde middag en vooral ontzettend leuk en dankbaar om te organiseren!

 

One Response to Verrassing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.