browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Help mij kiezen!

Posted by on 13 augustus 2012

‘Logboek van een reiziger’, dat is het thema van de jaarlijkse amateurkunstprijs. Ik trek de stoute schoenen aan en ga me ook aanmelden.Ā En ik kan jouw hulp goed gebruiken!

Het thema is lekker breed en het past heel goed bij mij. ik schilder (bijna) altijd een onderwerp dat met een van onze reizen te maken heeft. Liefst iets uit de natuur: een dier, een landschap of een bloem. Een enkele keer ook een portret. Maar die discipline heb ik nog niet goed genoeg in de vingers šŸ™‚

Voor de inzending twijfel ik nog wel schilderij ik ga insturen. Kies ik iets dat ik zelf het mooiste vind? Of een schilderij waarvan ik denk dat het de meeste kans maakt? Help mij kiezen!

Gebruik de poll rechts of mail/sms/DM me šŸ™‚

A) ArgentiniĆ« – Aalscholver over Beaglekanaal (40×120)

 

B) Barbados – Schildpad (80×100)

 

C) JordaniĆ« – Petra (80×100)

 

Juryprijs en publieksprijs
Uit de ingezonden foto`s van de gemaakte kunstwerken wordt door de organisatie een voorselectie gemaakt van ongeveer dertig genomineerde werken. De genomineerde werken worden geĆ«xposeerd in Ć©Ć©n van de Brabantse centra. Tijdens deze nominatie tentoonstelling worden door een vakjury 12 werken geselecteerd voor de presentatie en de verkiezing op de beurs Excellent woon- en leefgenot in Eindhoven. De nominatie tentoonstelling wordt afgesloten met het bekend maken van de gemotiveerde keuze van de jury en een openbare bespreking van alle dertig werken. Ook is er een juryrapport.Ā Ā Welk werk de juryprijs wint, zal pas bekend gemaakt worden bij de eindtentoonstelling in het Provinciehuis.Ā Tijdens de expositie van de 12 genomineerde werken op de Beurs in Eindhoven brengen duizenden bezoekers hun stem uit. Zij bepalen wie de winnaar is van de publieksprijs.

De poll op mijn site sluit vrijdag 24 augustus!

13 Responses to Help mij kiezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.