browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

#Fab40

Posted by on 5 oktober 2012

Mijn verjaardag vier ik eigenlijk nooit. Huis vol mensen die gezellig met elkaar – behalve jou – kletsen want je rent je benen onder je lijf vandaan om iedereen van natje en droogje te voorzien. Voorbereidingen doen, troep opruimen… neujjjj…laat maar. Liever in kleiner gezelschap de tijd voor elkaar kunnen nemen.

Maarrrrr als het door een ander voor je wordt georganiseerd is dat toch wel heel leuk! Mijn lieve zussie organiseerde samen met een aantal lieve vriendinnen een ´Fabulous at 40´ surprise party voor mij! Met een sloepje over de Utrechtse grachten varen onder het genot van een hapje en drankje én met de zon op onze bol! Kon niet beter! Ik heb zelf niet veel van de Utrechtse binnenstad gezien, want ik kreeg het ene na het andere prachtige, mooie, lieve, persoonlijke en creatieve cadeau. Zo bijzonder en waardevol! Er zijn heel wat gelukstranen gevloeid – en niet alleen bij mij 🙂

Mijn ‘echte’ verjaardag vierde ik een weekje later op het strand in Ibiza, ook met de zon op mijn bol!

One Response to #Fab40

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.