browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tweede rondje GLOW

Posted by on 16 november 2012

Toch van de week nog maar even een tweede  GLOW rondje gelopen om de installaties te bekijken die we zaterdag gemist hadden. Al met al vond ik het weer de moeite waard! De verrassing is minder groot na een paar edities, maar de verwondering blijft! Mijn top-4: de maskers op het lichtplein, de boefjes op het politiebureau, de Catharinakerk en de lasershow met waternevel op het P-terrein van Philips Lighting. GLOW-S op Strijp-S was ook een waardevolle toevoeging, dankzij de TU/e installaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.