browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wintersport

Posted by on 26 maart 2013

Dit jaar hadden we een appartement in Ried. Het skigebied Fiss-Serfaus-Ladis lag om de hoek, net als het Zwitserse skigebied van Samnaun en Ischgl. Hans en Rob vertrokken op zaterdag per auto, en ik lekker decadent per vliegtuig een paar dagen later. Ideaal: alle spullen lagen al in Oostenrijk 🙂
En ik vertrok slechts met wat handbagage per vliegtuig vanaf Eindhoven naar Innsbruck. We hebben met z’n drieën ook nog heerlijke dagen gehad. In het appartement lekker gesteengrilld en natuurlijk uit eten geweest. We hebben twee dagen in Fiss/Serfaus geskied en 1 dag in Samnaun. Daar viel het weer helaas wel tegen door wind, sneeuw en kou. Maar de benzineprijs was wel erg gunstig! Samnaun is een belastingvrije zone, dus ook drank en tabak zijn er goedkoop. De laatste dag in Fiss was het weer helemaal top: zon en toch ook goede sneeuw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.