browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nachtje kamperen

Posted by on 21 juli 2013

Bas, Monique en neefje Milan en nichtje Jolie kamperen in Zeeland, er was mooi weer voorspeld dus goede redenen om een nachtje bij hen te gaan kamperen. Voor ons al weer even geleden dat we in de tent sliepen, maar het campinggevoel was zo weer terug. Heerlijk om de hele dag buiten zijn, lekker te BBQ-en ’s avonds en ook dichtbij de zee te zijn. Camping Ons Buiten is een mooie, ruim opgezette camping, dus ons tentje paste prima naast de vouwwagen van Bas en Mo. Ze hebben het goed naar hun zin op hun eerste kampeervakantie. Milan en Jolie hebben ons de speeltuin en het zwembad laten zien en we hebben ons – ondanks de bewolking – prima vermaakt op het mooie strand van Oostkapelle. De bolderkar is een hit en ook fijn om de tassen in te vervoeren.

24 uur in Zeeland voelt als een weekendje weg. Heerlijk ontspannen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.