browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zussenweekend #CPH13

Posted by on 20 augustus 2013

De traditie zet zich voort: het eerste lustrum van #zussenweekend is een feit! Afgelopen weekend vertrokken Irene en ik met zijn tweetjes naar Kopenhagen. Lekker vliegen vanaf Eindhoven, inchecken via de app van Transavia, hotel geboekt via Booking, allemaal fijn geregeld online 🙂

We hebben een paar spatjes regen gehad maar dat was alleen maar een goede reden om nog meer te winkelen. De Saint Tropez had een goede klant aan ons 🙂

Verder lekker de toerist uitgehangen: boottochtje gemaakt (inclusief bezichtigen Kleine Zeemeermin), gewinkeld in de Strøget, de gekleurde huisjes van Nyhavn & het wisselen van de wacht bij het koninklijk paleis gezien. Ontbeten bij het vreselijk dure Café Europa (een gebakken ei op een smørrebrød en een verse jus kost ongeveer €20)! Tivoli bezocht (mix tussen Parade en kermis) en in de afschuwelijk hoge Star Flyer  ingeweest. Een 80 meter (!!!) hoge zweefmolen. Tranen van pure angst rolde over mijn wangen. De comfortzone is op dat gebied weer even flink opgerekt.

Het was een heerlijk relaxt en geslaagd weekend met mijn lieve zussie. Nu nog kiezen wat we volgend jaar gaan doen: Marrakech? Ibiza?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.