browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

#Instawalk040

Posted by on 25 augustus 2013

Voor mijn doen vanochtend vroeg uit de veren. Met een groepje enthousiaste Eindhovenaren fotografeerden we de industriĆ«le panden op Strijp-S. En niet zomaar kiekjes, we gebruikten de speciale fotofilterapp Instagram. Dit is een app waarmee je je foto’s van een kleurfilter en/of randje kan opleuken. Hier vind je al mijn Instagrammetjes. De fotografen van vanochtend gaven alle foto’s #instawalk040 als tag, zodat je op je mobiel eenvoudig de foto’s van iedereen bij elkaar kan zien. Hieronder mijn foto’s #instawalk040. Was erg leuk om te doen en voor herhaling vatbaar in een ander deel van Eindhoven! Marc, thx voor de organisatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.