browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Buitenleven

Posted by on 2 februari 2014

Rustige zondag & een fijn zonnetje is een goede reden om lekker te gaan wandelen. Natuurlijk de camera mee, want van de week heb ik samen met schoonzus Monique een cursusavondje Lightroom gehad. Dus wilde ik even wat vers materiaal schieten waarmee ik lekker kon pielen. Hieronder een paar probeersels. Beetje overdrijven met kleur en verzadiging en oefen hoe de penseel werkt. Ook heb ik een paar voorinstellingen (presets) gedownload en geprobeerd. Het is geen moeilijk programma, het is vooral een kwestie van doen en instellingen proberen. Op naar de volgende vakantie waarna ik weer lekker avondjes kan gaan ‘lightroomen’ 🙂

BosLR-1

BosLR-2

BosLR-3\

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.