browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Klein rondje USA SW

Posted by on 28 maart 2014

Net zoals Amerikanen ‘even Europa doen’ in een weekje, hebben wij in 8 dagen het Zuid-Westen van de USA bekeken. Met onze gehuurde Mazda 3 reden we 2200 km in een dikke week door dit mooie stukje Amerika. Eigenlijk prima te doen, goede mix tussen stukje sturen en mooie dingen bekijken. De meeste indruk maakte  de Grand Canyon. Wat een enorm natuurwonder is dat. Ook wel erg blij dat we juist daar een helicoptervluchtje maakten. Hoe cool was dat!!! Maar ook de uitgestrekte landschappen, kilometers ver kunnen kijken, kaarsrechte wegen en de bijzondere rotsformaties blijven ons nog lang bij.

Route

Onze route startte en eindigde in Las Vegas, wat een bijzonder oord. Moet je avondje gezien hebben, maar dan ook niet meer dan dat. Daarna zijn we eerst naar het westen gereden, Death Valley in. En van daar uit door via Hoover Dam over Route 66 naar Grand Canyon, Antelope Canyon bij Page, Lake Powell en dan via de noordelijke route via Zion park weer terug naar Las Vegas. We overnachtten in motels of hotels. Prima kamers, ruim en vaak voorzien van 2 bedden, koelkast en tv. In Las Vegas sliepen we in Hotel NewYork NewYork, lekker over de top. Met achtbaan in de voortuin 🙂

Wat een heerlijk snoepreisje was dat!

 

 

4 Responses to Klein rondje USA SW

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.