browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kampina met @boswachterFrans

Posted by on 19 april 2014

Hij is niet alleen mijn (achter)naamgenoot (Frans Kapteijns), maar ook een heel goed verteller over de natuur en prettig gezelschap om samen me over de Kampina te wandelen. Samen met een groep andere wandelaars liepen we vrijdagochtend over een deel van de Kampina, we vertrokken vanaf Lennisheuvel (bij Boxtel) en startten bij de Beerze. Dat riviertje krijgt door het waterschap, natuurmonumenten en andere partijen weer haar oorspronkelijke loop terug. De oevers zijn nu nog kaal maar het wordt er vast erg mooi. Omdat zaden wel 100 jaar hun kiemkracht behouden, verwacht men dat een deel van de oorspronkelijke begroeiing ook weer terugkomt nu de landbouwgrond daar is afgegraven.

Maar nu al is de wandelroute die we liepen erg de moeite waard. We liepen door heel diverse landschappen en met de uitleg van Frans heb ik ook nog wat opgestoken ook. Ik heb echt genoten, bedankt Frans!

2 Responses to Kampina met @boswachterFrans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.