browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lago di Garda met de Ducjes

Posted by on 2 juni 2014

We gingen eigenlijk voor de Stelviopas (of Stilfersjoch) in Noord-ItaliĂ«. De beroemde weg met 48 haarspeldbochten wilden we heel graag met de motoren rijden. Onze motorvakantie had die plek dan ook startpunt. Maar helaas helaas… De pas was afgesloten omdat een etappe van de Giro d’Italia daar juist op die dag werd verreden. Erg jammer! Ook het weer werkte niet echt mee, koud en nat. Toch maar een klein rondje gereden in de omgeving van de Stelviopas en gezellige koeien gezien.

Onze plannen hebben we daarna maar snel gewijzigd en we vertrokken richting de zon. Motoren weer opladen op het karretje en 250 km zuidelijker rijden, op naar het Gardameer. Een goede keus qua temperatuur, hoewel we ook daar flinke regenbuien kregen en zelfs tijdens een motortochtje onderweg een hagelbui! In de bergen vlakbij het meer zijn erg veel mooie bergweggetjes waar nagenoeg geen ander verkeer rijdt. Ideaal dus voor ons om de bochtentechniek aan te scherpen. Op een van de routes hebben we zelfs nog een flink pak sneeuw in de berm gezien.

We hebben ook veel gefilmd met de GoPro op de motoren, maar dat materiaal moet nog gemonteerd worden. Voor nu dus een fotoverslagje.

 

 

One Response to Lago di Garda met de Ducjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.