browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kavel gekocht!

Posted by on 24 juni 2014

Koopakte getekend!Het koopcontract moet nog wel officieel getekend worden (UPDATE: getekend op 18-7-2014), maar vanaf vandaag kunnen we onszelf eigenaar van een stuk bouwgrond noemen. Kavel 3 uit het plan Hooijdonk in Den Dungen wordt voor ons! We gaan een spannend jaar tegemoet. Verhuizen naar een huurhuis, een huis laten ontwerpen, bouwvergunning regelen en uiteraard het huis laten bouwen. We zijn totale rookies op dit gebied, dus we zijn ons nu suf aan het oriënteren op bouwbedrijven, architecten en aannemers. En ondertussen ook proberen om de goedbedoelde adviezen van de echt goede raad te onderscheiden.

Maar bovenal hebben we er ongelofelijk veel zin in!

 

P.S. Die straatnaam is serieus… tja… 🙂

One Response to Kavel gekocht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.