browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nieuwe hobby

Posted by on 26 augustus 2014

De eigenaar van de grond waarvan wij een kavel (onder voorbehoud) hebben gekocht, moest een bestemmingsplanwijziging indienen. Omdat er van 2 kavels 3 zijn gemaakt, hoort dat volgens de officiële procedure goedgekeurd te worden door B&W. Na het indienen is er 6 weken tijd om bezwaar in te dienen. En via-via hadden wij gehoord dat er bezwaren te verwachten vielen. Dus we waren enigszins voorzichtig in ons enthousiasme, we wisten natuurlijk niet hoe lang zo’n bezwaarprocedure gaat duren.

IMG_20140826_214754

Afgelopen vrijdag liep de termijn af en dus belde ik gisteren met de gemeente Sint Michielsgestel. En wat blijkt…. er zijn géén bezwaren ingediend! Weer een stap in de goede richting. Nu dus volle bak aan de slag met onze nieuwe hobby: plannen maken, ontwerpideeën uitwerken, verlanglijsten maken (die steeds langer worden) en – gaaaaap – de financiën regelen.

En ondertussen ook flink opruimen en vast dozen inpakken. Iemand nog verhuisdozen over?

Het aftellen kan beginnen… nog maar 66 nachtjes in Eindhoven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.