browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Goochelen met cijfers

Posted by on 30 september 2014

Weer een stapje dichterbij ons droomhuis!

De architect heeft van ons de opdracht gekregen om onOffertes vergelijkens huis te gaan tekenen en we hebben bij verschillende aannemers offertes opgevraagd. Dat is volgens de mensen in de bouwwereld best gek. Je kiest namelijk meestal eerst een aannemer en pas dan ga je samen met de architect gezamenlijk om tafel om details en de prijzen te bespreken.

Maar aangezien wij totale rookies zijn op bouwgebied, maakten we eerst nog een tussenstapje. Namelijk eerst praten met diverse bouwbedrijven (prefab en traditioneel) en een kostenraming opvragen voor diverse werkzaamheden en dán pas een definitieve keuze maken voor aannemer.

Nu we nog een shortlist van twee aannemers hebben, begint er er toch serieus op te lijken dat we op stoom komen. Nog een paar openstaande vragen beantwoord krijgen en dan een knoop doorhakken. En dan de bouwaanvraag en financiering nog regelen. Mán wat spannend allemaal.

Maar vooral ook heel erg leuk!!!

2 Responses to Goochelen met cijfers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.