browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sint in Oirschot

Posted by on 16 november 2014

Sinterklaas vieren we zelf niet (meer), maar het is wel leuk om met een kleine uk te gaan kijken bij de intocht. Gisteren kwam Sint aan in zowel Maarssen als in Oirschot, dus Nouk viel met haar neusje mooi in de boter(letter) 🙂

In Oirschot hebben ze een heel grote stoel (vanwege de vroegere meubelindustrie) en dat was de ontvangstplaats voor de Sint. Samen met Oma Els zongen we de vele klassiekers om Sint te verwelkomen, Nouk zingt vrolijk mee. Toen Sint en de zwarte pietjes aankwamen, was Nouk eerst nog wat voorzichtig maar toen ze eenmaal in de gaten kreeg dat de pietjes snoep en pepernoten in haar capuchon deden, was het grote schik. Thuis bij oma bleek het paard ook nog eens de koekjes te hebben opgegeten en had Sint de tekening meegenomen. En in ruil daarvoor een paar mooie cadeautjes voor die lieve Nouk neergelegd. En Sint was ook de grote mensen niet vergeten! Dank u Sinterklaasje!

Sint in Oirschot 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.