browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Miniski in Fügen

Posted by on 1 maart 2015

Dit jaar geen weekje skiën maar een miniski. Dinsdagavond vertrokken we einde middag richting Zuid-Duitsland. Daar hadden we via AirBnB een appartement gevonden wat perfect is voor een tussenstop. Het appartement ligt onder Nürnberg, vlakbij de snelweg richting München en is ruim, schoon en goed toegerust. En het ontbijt was ook top. Het fijne was ook dat we laat konden aankomen.  De sleutel zat in een sleutelkastje bij de voordeur en de code kregen we eerder die dag via SMS. Ideaal!

En op woensdag na het ontbijt richting de sneeuw. De kamers in het hotel waren ook al klaar zodat we onze spullen kwijt konden. Rond het middaguur stonden we op de pistes van Fügen. Strak blauwe lucht, volle bak zon, perfect geprepareerde pistes en erg rustig! En zo bleef het tot en met zaterdag. Onze miniski kon niet beter verlopen!

(Het kan zijn dat de Youtube het niet goed doet ivm muziekjes die ik heb gebruikt.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.