browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update huis, week 6

Posted by on 9 mei 2015

Zoekmachines weten het Cocklaantje inmiddels ook te vinden. Bing (van Microsoft, gebruikt iemand die???) en ook Google hebben de straat opgenomen. Bing kan in de toekomst kijken: er is nu geen doorgang aan het einde van de straat, maar die komt er ooit wel is ons gezegd. Alleen voor fietsers en voetgangers.

Zoekmachines weten ons te vinden!

Zoekmachines weten ons te vinden!

Verder is de kelder voorzien van een afscheidingsmuurtje en kozijn waar straks de voorraadkelder (= wijn) komt. En de voorbereiding voor het storten van de begane grond vloer is ook gestart. De installateur heeft de riolering gemaakt en de bekisting voor het storten van de vloer is deels klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.