browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update huis, week 11

Posted by on 8 juni 2015

Afgelopen dagen is de ‘lijmer’ begonnen met de binnenmuren. Alleen de buitenmuren worden gemetsteld, nadat de binnenmuren klaar zijn en de verdiepingsvloer erop ligt. Erg gaaf om zo ons huis te zien ontstaan. Duurt natuurlijk veel te lang voor een ongeduldig type zoals ik, maar de contouren zijn nu echt goed zichtbaar.

De bouwclichés kloppen ook bij ons: toen de bekisting gemaakt werd, lijkt het huis heel klein te worden, toen de fundering gestort werd, lijkt het weer groot en nu de binnenmuren een heel eind staan lijkt het ook weer kleiner. Straks met de verdiepingsvloer zal het wel erg donker eruit zien. Maar goed, we hebben prima idee hoe het eindresultaat straks eruit ziet. Kunnen bijna niet wachten tot we daadwerkelijk gaan verhuizen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.