browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update huis, week 15

Posted by on 9 juli 2015

Nadat de verdiepingsvloer gestort werd, was het even twee weken rustig op de bouw. Sinds deze week is er gelukkig weer volop actie. De profielen op de verdieping zijn gesteld, stenen voor de buitenmuren en isolatie geleverd en een begin gemaakt met het metselen van de XL garage. We zijn erg benieuwd hoe de stenen van de buitenmuren eruit zien als er straks een paar m2 gemetseld is. Best lastig om op basis van 4 enkele stenen een besluit te nemen! Op basis wat er nu staat, zijn we in ieder geval nog steeds blij met het besluit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.