browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update huis, week 17: bouwvak is begonnen

Posted by on 25 juli 2015

Als je – bijna – elke dag naar de bouw gaat kijken, lijkt het niet echt op te schieten. Zeker niet als je net als ik niet echt geduldig bent. Inmiddels zijn we 17 weken verder en de bouw vordert gestaag. Het loopt goed, de aannemer wil eind november opleveren. Duimen dat het lukt! Wij hebben dan zelf nog minimaal een maand nodig totdat we daadwerkelijk kunnen verhuizen. We hopen dat het lukt om er voor de kerst in te zitten!

Als ik de foto’s vanaf het begin bekijk, dan moet ik ook wel toegeven dat het best rap gaat. Gisteren is de bouwvak begonnen en gebeurt er komende maand niets. Nou ja, de metselaars gaan geloof ik volgende week nog een dagje werken, maar daarna ligt het echt stil. We zijn erg blij met wat er nu staat, de kleur van de stenen valt heel goed uit en de ruimtes ogen groot, eigenlijk precies zoals we willen. Komt dat even goed uit 🙂

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.