browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bommelerwaard

Posted by on 10 september 2015

Ook al omdat Bommelerwaard¬†zo gezellig klinkt,¬†ging ik foto’s maken bij de Waal. Dat is vanuit ons huis een kleine 20 minuten met de auto. Bij Gameren vond ik een dijkweggetje waar ik mijn auto kon parkeren. En een pad dat zo te zien naar de rivier leidde. De rivier zelf werd druk bevaren maar vond ik eigenlijk niet zo heel fotogeniek. De uiterwaarden met wat levend spul hier en daar des te leuker. Zie hier het resultaat.

One Response to Bommelerwaard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.