browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update huis, week 24

Posted by on 12 september 2015

De bouwvakkers zijn weer begonnen. Er zijn voorbereidingen getroffen voor het lijmen van de binnenmuren en metselen van de buitenmuren. Daardoor is het ‘hoogste punt’ nu ook zichtbaar. Is nog niet officieel het hoogste punt, daarvoor moet eerst de nokbalk erop gelegd worden. We kunnen nu wel goed zien hoe hoog de zolder wordt.

De andere ruimtes boven krijgen ook echt vorm. Het is steeds makkelijker voor te stellen hoe het straks gaat worden. In gedachten zie ik het al helemaal voor me!

Ook is de houten basis voor de bakgoten gemaakt. En er lagen wat hardstenen samples waardoor we goed konden zien dat de hardstenen sierelementen goed bij de kleur steen passen.

Ondertussen hebben we ook wat tuinwerkzaamheden gedaan. Om stof en onkruid enigszins tegen te gaan, hebben we in de achtertuin gras gezaaid. Niet erg als de bouwvakkers dit stuk zouden lopen. We gaan toch pas later aan de slag met de tuin, het ontwerp ligt er al.

One Response to Update huis, week 24

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.