browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update huis, week 34

Posted by on 9 november 2015

Afgelopen weken zijn de dakpannen gelegd, is de voeger gestart en kon Rob voor het eerst ook in huis echt aan de bak. De bakgoten van de garage zijn nu half af. Die komen weer aan de beurt zodra we binnen niet meer verder kunnen omdat de stukadoor dan bezig is. Rob heeft van het weekend de logeerkamer samen met Michel voorzien van stucplaten en hij heeft sleuven geslepen en electrabuizen aangelegd voor de buitenverlichting. Had ik al gezegd dat ik niet kan wachten om te verhuizen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.