browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update huis (slot), week 48

Posted by on 19 februari 2016

Sinds afgelopen zaterdag 13-2-2016 wonen we dan eindelijk aan het Cocklaantje (cee oo cee ka) 🙂 6 weken later dan oorspronkelijk bedacht, maar dat valt op zo’n project reuze mee.

Het is erg fijn om nog maar op 1 plek te hoeven zijn met onze eigen spullen om ons heen. We hebben nog een miljoen klussen te doen, maar het meeste kan nu in ons eigen tempo. We hebben een heerlijke douche, een wc, keuken, verwarming en jawel: tv en internet via glasvezel. Basisbehoefte is volop aanwezig.

De trap naar de kelder en verdieping komt over een anderhalve week. daarna kan daar de vloerbedekking op, net als op de overloop. Dit weekend nog het wastafelmeubel ophangen (die was kapot geleverd) en vanavond gaan we de parketvloer hopelijk bestellen. Volgende week wordt in ieder geval de vloer in de hal, bijkeuken en wc beneden gecoat. Kan daar de stucloop ook weg en is het daar in ieder geval minder stoffig 🙂

Het is vooral genieten nu van ons mooie droomhuis aka villa en deze fijne plek om te wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.