browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bijna klaar…

Posted by on 12 juni 2016

‘Zijn jullie al bijna klaar met afwerken?’ Dat is zo’n beetje de meest gestelde vraag momenteel. En het antwoord luidt: ja en nee. Vergeleken met een maand of 5 geleden zitten we op 95% af. Maar die laatste 5 % hè… dat doen we lekker in ons eigen tempo.
Uiteraard moeten we de beruchte plinten nog doen, diverse planken ophangen, alle binnendeuren nog schilderen, de wc beneden afmaken, tv wand slaapkamer, badombouw maken en de kelder verder afwerken. Verder de dakgoten van de garage maken en alle boeiboorden schilderen. O, en had ik de tuin al genoemd?
Maar dat zijn allemaal klussen die niet zo’n hoge prioriteit hebben. Het klussen komt nu op de weekenden aan en dan vinden we het ook wel eens fijn om in de chill- en relaxmodus te zijn en tijd voor andere gezellige zaken te maken. We wonen er met heel veel plezier en genieten nog elke dag van onze eigen droomvilla 🙂

Hieronder een impressie van de woonkamer en keuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.