browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Neefje Milan logeert

Posted by on 6 november 2016

Voor zijn zevende verjaardag mocht neefje Milan met ons een dagje weg en uiteraard blijven logeren. Door alle vakanties konden we pas dit weekend afspreken. Eerst zijn we naar Milans voetbalwedstrijd komen kijken en na de lunch namen we hem mee naar Den Dungen. Uiteraard mocht Milan kiezen wat hij wilde eten en hij maakte ons ook blij door voor sushi te kiezen đŸ™‚

Vandaag reden we naar de Beekse Bergen en ondanks de regen hebben we een geweldige dag beleefd. We konden met dierverzorger / ranger AndrĂ© mee met de safariauto, zo de vlakte op bij de neushoorns en we konden ook heel dicht bij de hyena’s, nijlpaarden en tijgers komen. Zo cool!!! Topweekendje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.